Medium Berith

Avancerad Tarotkurs 13-14/4 2024. Diplomerande.

Tack alla fantastiska och duktiga kursdeltagare och stor lycka till i fortsättningen! Tack att jag kunde lämna över "stafettpinnen" till just er! Tack också för de fina utvärderingarna som finns att läsa under flik: respons på mina kurser!

Det börjar bli dax att lämna över "stafettpinnen" till andra nu, därför anordnar jag denna avancerade Tarotkurs som har efterfrågats av många (hoppas ni nu passar på att gå den innan jag slutar)

 

Här vill jag ge ut allt av min erfarenhet, kunskap och visdom. Kanske låter pretentiöst men jag har ju väglett flera tusen under årens  lopp i snart 20 år och hållit många kurser i 15 år! Detta med goda resultat, se flik högst upp: respons på mina kurser!

Kursen är till för Dig som tidigare gått 2-dagars Tarotkurs hos mig någon gång under åren 2010-2023, och vill utvecklas ytterligare som professionell Tarottolkare. Du bör ha jobbat en del med din Tarotkortlek och väglett andra med större vägledningar som Stjärnan och ha en ambition att jobba som professionell Tarotvägledare. Även den som inte kommit i gång så mycket kan gå kursen, men du behöver i alla fall ha tränat och gjort en 20-25 vägledningar och absolut ha en ambition att vägleda andra professionellt!

 

 Kursens innehåll:

 • mycket övning på att vägleda varandra. Här används de läggningar Du lärt dig tidigare, då fokus är på vägledning och samtalet.

 • marknadsföring, hur når man ut.

 • starta företag, vad gäller och vilken hjälp kan Du få.

 • verktyg för att öva intuition, och hur Du fortsatt ökar Din intuition och andlighet.

 • vägleda på mässor, minimässor, grupper, workshops, möhippor, fruhippor mm. 

 • att föra andra framåt.

 • att skapa bra kontakt i mötet.

 • mer om etiska frågor.

 • att sätta upp kortsiktiga och långsiktiga mål, dvs mål och delmål.

 • att kombinera Tarotvägledningen med annat medialt arbete.

 • hur går Du som individ vidare. Du får personlig vägledning hur just Du går vidare i din andlighet. Detta om utrymme finns på kursen, i annat fall per telefon närmsta tiden därefter.

 • fokusering.

 • ta hjälp av Dina guider.

 • positiv feedback.

 • att "kasta sig ut" dvs våga ta steget!

 • frågestund.

 • mina ord till er på den fortsatta andliga vägen framåt!

Efter genomgången kurs har Du fått ännu mera förutsättningar för att professionellt vägleda andra och har tagit ytterligare steg i din andliga utveckling! Du får kompendium om det mesta av kursens innehåll, och erhåller DIPLOM om deltagande och innehåll!!

 

Var: Hemma hos mig i de vackra omgivningarna på Kållandsö Odensvik 51, 531 99 Lidköping.

När: lör 13 - sön 14/4 2024 10.00 - 17.00 båda dagarna.

Pris:  2.250 kr/person totalt inkl. förmiddagsfika, lättare lunch och em.fika.

Kursanmälan och betalning: Du anmäler dig genom att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan med fullständigt namn, adress, telefonnummer, och att det är denna kurs du vill gå. Du kan även ringa mig på 070 5434 027 för att veta mera eller anmäla Dig till kursen! 

Kursavgift: 2.250 kr/person totalt. Jag skickar faktura per post tidigast i januari 2024, varav anmälningsavgift 250 kr inbetalas omgående då, och resterande kursavgift 2.000 kr inbetalas senast 10 dagar innan kursstart dvs senast 3/4 2024. Det är viktigt att du betalar in anmälningsavgiften omgående efter att Du fått fakturan så jag kan beräkna antalet kursdeltagare! 

Anmälan är bindande: Skulle jag ställa in kursen pga för få deltagare, ändrade regler pga Coronatid mm kommer hela kursavgiften inkl. anmälningsavgift givetvis att återbetalas! Kursavgiften/anmälningsavgift åtebetalas inte om Du själv skulle få förhinder oavsett orsak, men kan användas till en ny kurs eller motsvarande.  

Förmiddagskaffe/the med hembakade bullar. Det blir lättare lunch i form av hemlagad mat t ex matig sallad, paj eller soppa med hembakat bröd, får se vad jag hittar på!  Eftermiddagsfika med hembakad kaka. Fruktfat och dryck finns under hela kursen. Allt ingår! Meddela specialkost i god tid, senast en vecka innan kursstart!

Deltagarna tar med egen Tarotkortlek samt ev penna och anteckningsblock! Läs gärna på från ditt förra kompendium! Ta med tidigare kompendium, har du inte kvar det så meddela mig senast 10 dagar innan!

Vill Du ha möjlighet att samåka så hör av dig i god tid, dvs minst en vecka innan! Ev logi under natten får ordnas av kursdeltagarna själva, finns t ex hotell och vandrarhem i Lidköping. 

Ring 070 5434 027 för ytterligare information! Berith Lidberg, Medium Berith. www.mediumberith.se Välkomna!