Anordnar Tarotkurs efter intresseanmälningar! Nedanstående kurs höll jag 2017!

Tarotkurs 2-dagars helgkurs 21-22/10 2017 kl. 09.00-16.00

 Kurs i professionell Tarotvägledning. Passar såväl nybörjare som den som är väl förtrogen med sin Tarotkortlek och har kommit en bra bit på väg med att vägleda andra, men vill utvecklas yttterligare.

 Tarotkursens innehåll har fokus på Tarotläggningar, vägledning och hur Du gör dina egna Tarottolkningar. Kursen ger Dig förutsättningar för att kunna vägleda andra proffessionellt genom Tarotkorten! Det är emellertid övning och åter övning som också krävs för att bli en bra Tarottolkare. Välkommen med Din anmälan!

 

 Du erhåller kompendium på kursinnnehållet samt intyg på genomgången Tarotkurs. 

 

 Kursens innehåll. 

  • Kort historik 

  • Kortens betydelse och tillämpning, stora arkanan, lilla arkanan: stavar, bägare, pentagram och svärd. (med detta menas inte att man skall plugga in någon annans tolkning av vart och ett av de 78 korten, utan hur Du lär dig att göra din egen tolkning).

  • Invig och rena dinTarotkortlek.

  • Etik inom Tarottolkningen. Att ha ett bra förhållningssätt är oerhört viktigt i Tarotrådgivningen. 

  • Samtalet och vår roll i detta.

  • Lita på - och öka Din intuition.

  • Kort om ljus och beskydd, våra guider, chakraöppning och stängning.

  • Stjärnan, Keltiska korset, Vägvalet m.fl. professionella läggningar.

  • Deltagarna övar praktiskt på proffessionella läggningar och att vägleda varandra.

  • För att öka vår intuiton så leder jag en kort guidad meditation och vi öppnar våra chackran under ljus och beskydd.

 Efter genomgången kurs har Du fått förutsättningar för att proffessionellt kunna vägleda andra och erhåller intyg på ovanstående innehåll. Du får även ett kompendium på det mesta av kursinnehållet!

Deltagarna tar med egen Tarotkortlek samt penna o anteckningsblock

Plats: Lidköping. Studiefrämjandets lokaler på andra våningen. Kållandsgatan 20, 531 30 Lidköping (Kurslokalen ligger till vänster om Målarboden). Parkera gärna på Rörstrands parkering.

Tid: 21-22okt. 2017. 09.00-16.00 båda dagarna.

 Kursavgift: 1 700 kr/person inkl moms. Jag skickar faktura, varav anmälningsavgift 300 kr inbetalas omgående och resterande kursavgift 1 400 kr inbetalas senast 10 dagar innan kursstart dvs senast 11 okt. Det är viktigt att Du betalar in anmälningsavgiften omgående, så jag kan beräkna antalet kursdeltagare!

Anmälan är bindande. Skulle kursen ställas in p g a för få deltagare kommer anmälningsavgift och hela kursavgiften givetvis att återbetalas.   

Förmiddagskaffe/the  med macka och eftermiddagsfika med kaka ingår båda dagarna, liksom dryck och fruktfat! Lunch ingår inte. Däremot har vi tillgång till fullständigt kök med kyl m.m. Det finns även många matställen i närområdet: vore trevligt att gå ut och äta tillsammans!  Deltagarna tar med egen Tarotkortlek samt penna och anteckningsblock. Kolla gärna in respons på tidigare kurser! 

Ring 070 54 34 027 för anmälan eller ytterligare info. Välkommen!