Medium Berith

Tarotkurs 2-dagars helgkurs 16-17/9 2023 Diplomerande!

Kurs i professionell Tarotvägledning. 

 Tack alla kursdeltagare för härliga dagar, och tack för de fina resensionerna som finns att läsa på respons på mina kurser!  Som jag tänker nu så kommer jag inte hålla några fler grundkurser! För Dig som tidigare gått Tarotkurs hos mig någon gång under alla dessa år och är intresserad att få del av all min kunskap och erfarenhet för att utvecklas vidare rekommenderar jag: Avanserad Tarotkurs 13-14/4 2024, uppdatering kommer inom kort!

(Passar såväl nybörjare som den som är väl förtrogen med sin Tarotkortlek och har kommit en bra bit på väg med att vägleda andra, men vill utvecklas yttterligare. 

 I De vackra omgivningarna på Kållandsö där innanhav möter skog finns jag och  har min verksamhet och mina kurser. Jag vill att Du även skall kunna få en fin naturupplevelse, jämte mat man mår bra och blir glad av!

  Tarotkursens innehåll har fokus på Tarotläggningar, vägledning och hur Du gör dina egna Tarottolkningar. Kursen ger Dig förutsättningar för att kunna vägleda andra professionellt genom Tarotkorten! Det är emellertid övning och åter övning som också krävs för att bli en bra Tarottolkare. Själv har jag väglett flera 1 000 personer med mina Tarotkort och hållit Tarotkurser i 14 år! För mig är Tarotkorten nog det bästa redskapet i min medialitet! Välkommen med Din anmälan! Kolla gärna in respons på tidigare kurser ovan!

 Jag följer noga de bestämmelser och rekommendationen från Folkhälsomyndigheten m.f.l betr. Covid19.

 Du erhåller kompendium på kursinnehållet samt DIPLOM på innehåll och genomgången Tarotkurs. 

 

 Kursens innehåll. 

 • Kort historik 

 • Kortens betydelse och tillämpning, stora arkanan, lilla arkanan: stavar, bägare, pentagram och svärd. (med detta menas inte att man skall plugga in någon annans tolkning av vart och ett av de 78 korten, utan hur Du lär dig att göra din egen tolkning).

 • Invig och rena din Tarotkortlek.

 • Etik inom Tarottolkningen. Att ha ett bra förhållningssätt är oerhört viktigt i Tarotrådgivningen. 

 • Samtalet och vår roll i detta, hur man vägleder andra och skapar kontakt på ett bra sätt. 

 • Hur vi höjer självkänslan på oss själva och andra.

 • Lita på - och öka Din intuition.
 • Kort om ljus och beskydd, våra guider, chakraöppning och stängning.

 • Stjärnan, Keltiska korset, Vägvalet m.fl. profesionella läggningar.

 • Deltagarna övar mycket praktiskt på flera professionella läggningar och att vägleda varandra.

 • För att öka vår intuiton så leder jag en kort guidad meditation och vi öppnar våra chackran under ljus och beskydd och efteråt stänger dem.

 Efter genomgången kurs har Du fått förutsättningar för att professionellt kunna vägleda andra och erhåller intyg i form av DIPLOM på ovanstående innehåll. Det är emellertid övning och åter övning som gör dig till en duktig Tarottolkare och vägledare! Du får även ett kompendium på det mesta av kursinnehållet!

Deltagarna tar med egen Tarotkortlek samt ev penna o anteckningsblock

Var: Hemma hos mig på Kållandsö Odensvik 51, 531 99 Lidköping

 

När : 16-17 sept 2023, 10.00-17.00 båda dagarna.

Pris: 1 750 kr/person totalt.

Anmälan och betalning: Du anmäer dig genom att ringa mig på 070 54 34 027, eller fylla i kontaktformuläret under flik kontakt på min hemsida. Skriv då fullständigt namn, adress och telefonnummer, samt att det är denna kurs du vill gå!

 Kursavgift: 1 750 kr/person totalt. Jag skickar faktura per post,  varav anmälningsavgift 250 kr inbetalas omgående och resterande kursavgift 1 500 kr inbetalas senast 10 dagar innan kursstart dvs senast 6/9.  Det är viktigt att Du betalar in anmälningsavgiften omgående, så jag kan beräkna antalet kursdeltagare!

Anmälan är bindande. Skulle jag ställa in kursen pga för få deltagare, ändrade regler pga Coronatider mm  kommer anmälningsavgift och hela kursavgiften givetvis att återbetalas. Anmälningsavgift/kursavgift återbetalas inte om Du själv skulle få förhinder oavsett orsak, men kan användas till kommande kursavgift el dyl.  

Förmiddagskaffe/the  med hembakad smörgås och eftermiddagsfika med hembakad kaka ingår båda dagarna, liksom dryck och fruktfat! Lättare lunch ingår. (t ex. matig sallad, paj, soppa, få se vad jag hittar på) Meddela specialkost i god tid).

 Deltagarna tar med egen Tarotkortlek samt ev penna och anteckningsblock. 

Vill Du ha möjlighet att samåka så hör av dig i god tid dvs minst en vecka innan! Ev logi under natten får ordnas av kursdeltagarna själva, finns t ex hotell o vandrarhem i Lidköping.)

Ring 070 54 34 027 för anmälan eller ytterligare info. Välkommen!

Berith Lidberg, cert.medium      www.mediumberith.se