Avancerad mediumkurs ett steg av steg 6-7, Lidköping 7-8/4 2018

  Denna kurs höll jag på ovanstående datum för ett litet gäng! tack för de fina utvärderingarna. Se gärna under rubrik: respons på mina kurser! Det kommer förmodligen att dröja innan jag håller nästa avancerade mediumkurs, då det fordras att man gått många kurser hos mig och nått en andlig mognad, men det kan bli snarare än vi anar!

Kursen är till för Dig som utvecklat dig hos mig och gått många av mina mediumkurser, har kommit långt i din utveckling och erhållit träningskort hos mig eller är i närheten av att få det. 

Tid: 7-8/4 2018 kl. 09.00-16.00.

Kursen är för Dig som gått flera kurser hos mig och har fått en hel del teori och mycket träning, men vill lägga mer tid på avancerad träning och kunskap!  Kursen läggs upp utifrån kursdeltagarnas utveckling, behov och önskningar: här nedan kan ändå vara lite hållpunkter för kommande innehåll! Kontakta mig gärna med förslag på vad du vill lära dig ytterligare!

Kursen hålls på Folkets Hus i Lidköping. Lokal:  Övre Foajen. (Ingång Stenportsplatsen, till vänster om bion 1 trappa upp)

  • Etiska riktlinjer. Kriterier för att erhålla träningskort? Kriterier för certifiering för mentalt/spirituellt mediumskap enligt internationella riktlinjer.)
  • Varje kursdeltagare får även en individuell tid med mig, då vi går igenom specifika frågor och ger mer personliga och individuella råd för just Din fortsatta andliga utveckling.
  • Muntlig framställning och att presentera sig själv i olika sammanhang. 
  • Mycket övning på sittningar med såväl kursdeltagare som externa personer.
  • Seans/miniseans, praktiska övningar. (övning internt)
  • Energirening/rensning hemsökta hus.

 

Pris: 1 700 kr inklusive moms, varav anmälningsavgift 300 kr inbetalas vid anmälningstillfället efter att jag skickat faktura. Resterande 1 400 kr inbetalas senast 10 dagar innan kursstart d.v.s 180327. Du får ett kompendium på faktadelarna.

Efter avslutad kurs erhåller du intyg på deltagande och innehåll. 

 

 

Följ med i flödet! Ljus och värme!